fredag 24 februari 2017

Sverigevän.

Recept på så kallade "Sverigevänner" (japp, det är faktiskt ett ord, inte två).

Lågt IQ.

Ät inga grönsaker, (det är ju kaninernas mat?!)

Gå på magkänsla, (jag menar, den har ju nästan alltid rätt, eller?)

Använd förkortningen "PK" frenetiskt, överallt, hela tiden.

Rösta på Sverigedemokraterna. Jag menar, det är ju faktiskt invandrarnas fel att ditt liv suger, eller? Och allt skulle ju mirakulöst bli bättre för dig om de jävlarna bara skickades ut från de land de faktiskt (oftast) är födda i. Spelar ingen roll att Sverige fullständigt(!) skulle kollapsa utan invandringen.

Hata pronomen "Hen". Varför? Nä men, därför.

Antifeminist. Det är bara kvinnor som kan vara feminister och de jävlarna hatar ju män.

På allt det här. Lägg gärna till lite storhetsvansinne och kvinnoförakt. Jag menar, alla vet väl att män är det starkare könet, både fysiskt och psykiskt. Glöm för helvete inte att ständigt påminna alla kvinnor om det också.

Stava som ett arsel. Viktigt. Annars får du inte vara med och leka. Glöm för helvete inte att byta ut alla dina "dom" till "dem" även fast det blir åt helvete fel och du låter dum som en jävla kratta.

Foppatofflorna. Glöm för helvete inte foppatofflorna.



Det är lustigt det där ändå. Vi får ofta höra från s.k. "Sverigevänner" att muslimska män behandlar kvinnor som skit. Att de har en nedvärderande syn och de tvingar dem att klä sig på ett visst sätt etc.
Men nog fan är "Sverigevännerna" där fort som fan när en kvinna vågar sticka ut hakan. Tycker en kvinna annorlunda än vad du gör? Påpeka det. Dumma gärna ned henne samtidigt. Använd härskartekniker. Nämner hon jämställdhet? Höj rösten. Är det hela i skriven form? Använd caps. Vet du vad? Låt knappjäveln vara intryckt hela tiden. Har hon fortfarande inte rättat sin åsikt efter dig? Hota med våld. Säg att hon behöver kuk. Jag menar, din ådriga påle löser ju allt. Önska att hon blir våldtagen och att hon dör på kuppen också. Dra in hela hennes familj i det här också Det är det ända rätta. Hon tycker ju faktiskt inte likadant som du. Undra gärna sen också varför hon nämnde i förbifarten att hon hatar män.

Tack för mig.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar