onsdag 19 oktober 2016

Din penis är inte guds gåva till kvinnan.



När heteronormativa cis-män säger att de hatar feminister. Det är oftast och nästan enbart pga er som feminismen behövs i Sverige. Kanske är det även därför ni känner er så hotade? Vad, exakt, är problemet? Jag förstår verkligen inte. Gör det så jävla ont att kvinnor börjar ta för sig? Gör det något att kvinnor vill bli sedda och respekterade i samhället, precis som män?

Det absolut värsta jag vet är när folk säger att feminismen inte behövs i Sverige. "Vi har redan kommit så långt så lägg ner! Var tacksam över hur bra du har det istället!" Ursäkta, men vad sa du precis? Vi lever i ett samhälle där män anser sig ha rätten att sexuellt ofreda kvinnor, i tunnelbanor, i publikhav, på badhus etc etc. Vi lever i ett samhälle där män anser sig ha rätten att ständigt påpeka hur kvinnor ser ut. Vad vi har för kläder. Har vi smink? Om inte, varför? Varför har du så mycket smink? Vi lever i ett samhälle där män anser att en berusad, lättklädd kvinna förtjänar att bli våldtagen. Vi lever i ett samhälle där män anser sig ha rätten att "fostra" kvinnor med hot om sexuellt våld. 


Här har vi ett praktexempel:
Cissi Wallin, är en publik person. Hon har skrivit uppmärksammade krönikor i Sveriges största tidningar, lett tv-program där så kallade känsliga ämnen avhandlats, lett debattprogram i radio, varit satirisk och cynisk på löpande band…


Det här youtube-klippet valde en, extremt lättkränkt, man att lägga upp. Varning för extremt lågt IQ.





Undrar när män, som ovan, ska fatta att deras kuk inte är nån jävla skänk från ovan?! DIN PENIS ÄR INTE GUDS GÅVA TILL KVINNAN! Fan sätt dig ner i båten och håll käften, ditt jävla vider!



PUNKT.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar